Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tuffa pass väntar för HHC

/

HHC:s Affe Nordh har bråda dagar.
Som tränare skissar han på fem tuffa träningspass i veckan för HHC:s A-lag.
Som sportchef jobbar han febrilt på att sy ihop truppen inför nästa säsong.

Annons

– Har vi en målsättning att vi ska var med och nosa på en plats i allsvenskan måste vi träna som ett allsvenskt lag om vi ska lyckas med den ambitionen, säger Affe Nordh som ska se till att Hudik Hockey inte kommer att förlora en enda poäng på grund av att spelarna orkar mindre än sina motståndare.

Därför måste spelarna redan nu ställa in sig på fem pass i veckan med laget och dessutom ett individuellt pass.

– De spelare som var med på Sune Bergmans tid kommer nog att känna igen sig vad gäller intensitet och mängd på träningen, säger Affe.

Sedan länge är det klart att Petter Granberg lägger av. Christian Gmeiner har åkt hem till Österrike och Daniel Häggmark har fått jobb på annat håll.

Nu kan HHC även sortera in Jonas Lindström under rubriken "förlorade spelare".

– Jonas har berättat att han fått en del anbud att välja mellan och han flyttar förmodligen söderut, berättar Affe Nordh.

Från sin tid som tränare i juniorledet har han tagit med sig Kim Granhagen som biträdande tränare. Dessutom kommer Bosse Bergqvist som tidigare jobbat med att få upp styrkan hos juniorerna att jobba med A-laget.

– Vi vill inte lämna något åt slumpen. När serien drar i gång ska vi vara så förberett som möjligt och då ingår det att skadade spelare för en skräddarsydd rehabplan, säger Affe.

De spelare som nu lämnar klubben måste förstås ersättas med nya och enligt Affe Nordh finns en hel del krokar redan utlagda.

– Den enda som är helt klar för Tobias Fredriksson. En ung spelare som är född 1990 och som spelade division 1-hockey med Kiruna den senaste säsongen.

Mer läsning

Annons