Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

S/L värvar ungt och tungt

/

På måndag glider Söderhamn/Ljusne Hockey ut på isen för första träningen. Med på den är tre nyförvärv: Jimmy Lindström, 32, och, allra mest glädjande, S/L-fostrade duon Fredrik Persson, 18, och Alexander Grundström. 20.

Annons

– Visst är det roligt att vi får Jimmy Lindström med allsvenska meriter till klubben, men allra roligast är att juniorerna Fredrik Persson och Alexander Grundström återvänder till klubben. Det är så vi vill att det ska vara, att spelarna vi fostrat ska spela för klubben, säger Lars-Olov Myrman i S/L.

Alexander Grundström har spelat med Hudik hockey det senaste året, men fick inte förnyat förtroende.

– De (Hudik Hockey) fyllde på med allsvenska spelare och till slut blev det ingen plats över för mig. Då var det naturligt att välja S/L eftersom jag har jobb här också, säger Alexander Grundström som tror årets S/L kan hålla till i toppen av serien.

Även Fredrik Persson är återvändare. Han har spelat i Valbo de senaste två åren, men för att få chansen till seniorhockey väljer han S/L-dressen säsongen 2010–2011.

Desto mer rutinerad är Jimmy Lindström som har varit lite av resande inom hockey under karriären. Han har en ansenlig mängd allsvenska matcher bakom sig i Oskarshamn, Tingsryd och Arboga.

Mer läsning

Annons