Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

S/L blickar framåt igen

Sejouren i division 1 blev bara ettårig.
Inför nästa säsong väljer S/L att satsa nytt och ungt.
Klubben inleder också ett samarbete med Hudiksvalls HC.

Annons

I dagarna blev det klart att Olle Djoos fortsätter som tränare för tredje året i rad. På ett möte för någon vecka sedan diskuterades målsättningen inför nästa säsong och spelartruppen enades om att den ska förbli hög.

– Alla ville satsa mot division 1 och det tycker vi är positivt. Vi har alltid en hög ambition och det vill vi fortsätta med, säger sportansvarige Lars-Olov Myrman.

S/L inleder ett samarbete med Hudiksvalls HC. Utbytet handlar först och främst att S/L kan få tillgäng till ett antal spelare som blir klubblösa när HHC lägger ner J20-laget samt de som blir överåriga och med största sannolikhet inte kommer att erbjudas något a-lagskontrakt.

– HHC vill att de spelar med oss i stället. Redan nu är det 5-6 stycken som är intresserade att träna och spela här permanent. Men vi har sagt att först vill vi se spelarna på is i någon typ av tryout.

Men det kan även bli aktuellt med spelare från HHC:s a-lag. Samarbetsavtalet gör det möjligt för spelarna att gå mellan klubbarna på kort karens fram till den 31 januari.

– Vi tycker det är bra. I princip har det bara gått spelare åt andra hållet och nu får vi förhoppningsvis tillbaka lite, säger Lars-Olov Myrman.

Mer läsning

Annons