Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nytt i HHC-truppen

/

Det börjar hända saker inom Hudiksvalls HC. Klart är att succéforwarden Markus "Pajen" Persson gör som sin klubbkompis Anders Danielsson och väljer spel i norska Stjernen. Dessutom försvinner backen Johannes Westring till Njurunda.

Annons

På nyförvärvssidan har det tillkommit fyra namn, Jonas Lönn från Grästorp, Niklas Svensson från Malmö J 20, samt de båda egna juniorerna Magnus Larsson och Andreas Thelin Pesämaa.

– Vi fortsätter att i största möjliga mån att ta vara på de spelare från egna leden som vi tror har en möjlighet att slå sig in i A-lagstruppen. Andreas och Magnus har efter en bra försäsong blivit erbjuden en plats i truppen, säger sportchefen Alf Nordh i ett pressmeddelande.

Den bland nyförvärven mest meriter är Jonas Lönn, som den senaste säsongen var lagkapten i division 1-laget Grästorp. Den 28-årige forwarden gjorde den senaste säsongen 45 poäng på 41 matcher för sitt Grästorp.

– Både jag och Hudiksvall har liknande ambitioner så därför var valet naturligt. Dessutom har jag tidigare haft Sergei Joukov som tränare och jag vill fortsätta utvecklas tillsammans med honom, säger Jonas Lönn.

Från Malmös J 20-lag hämtas en poängkung vid namn Niklas Svensson som föregående säsong gjorde 55 poäng på 50 matcher.

– Jag ser verkligen framemot att komma till Hudiksvall och HHC som blir mitt första år som senior. Målet var att komma till ett topplag i division 1-lag och det har jag gjort nu, säger den 20-åriga centern.

Mer läsning

Annons