Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nervpirrande start för J18

/

Det blev en nervpirrande inledning för HHC:s J18-lag efter juluppehållet. Efter 4–4 vid full tid, krävdes det både förlängning och straffar för att avgöra matchen. Och det var Johan Larsson som räddade poängen till HHC.

Annons

HHC:s J18-lag inledde inte särskilt förtroendeingivande. Gästande Ore lyckades göra matchens första mål i numerärt underläge, och med bara sekunder kvar av första perioden ökade Ore på till 2–0.

– Tala inte om målen. Vi kom inte alls upp i normal standard. Speciellt i första perioden gjorde vi alldeles för många misstag, säger HHC:s J18-tränare, Johan Larsson.

Ore hann även med att peta in 3–0 innan HHC vaknade till. Drygt tre minuter in i andra reducerade Jesper Paepke till 1–3, medan Mårten Sandin satte 2–3 efter drygt sju minuter, och Robin Ståhl kvitterade till 3–3 fyra minuter senare.

Efter ett mål vardera stod det 4–4 vid full tid, och det blev fem minuters förlängning.

Och nu ägde HHC matchen. Hemmaspelarna sköt så snart de bara hade skuggan av ett läge, och Ore lyckades inte med mer än ett skott på mål i förlängningen. Men trots övertaget blev det inga mål, och matchen gick till straffavgörande.

Johan Larsson stoppade effektivt alla Ores straffar, medan Robin Ståhl lyckades överlista Ores målvakt och HHC vann matchen med 5–4.

Mer läsning

Annons