Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lätt match för HHC

HHC tog en komfortabel seger mot ett ungt Kramfors. Efter en diskret inledning växlade HHC ner och vann till slut med 8–0.

Annons

Inledningsvis var det inget som tydde på att siffrorna skulle bli så stora. Möjligtvis då man tittade på gästande Kramforsalliansens laguppställning. Lagets äldsta spelare var ännu inte 22 år fyllda, medan de yngsta var 17 år. Så sett ur den synvinkeln stod Kramfors upp bra.

Det dröjde faktiskt ända till 16.53 innan Henrik Lantz satte HHC:s första mål. Och fler mål blev det inte i första perioden.

I början av andra hade Kramfors borstat upp morrhåren ordentlig, och kanske hade HHC inte fått upp ångan riktigt. För ett tag där i början såg Kramfors riktigt farliga ut. Kramfors åkte på lite utvisningar, men HHC lyckades inte få in pucken, trots mycket spel i numerärt överläge. Men 8.36 in i andra utökade Linus Vernersson Libäck HHC:s ledning till 2–0, och sen började målen ramla in. Fem stycken hann HHC med i andra perioden, och i det läget var matchen i princip över. I tredje blev det ytterligare två mål för HHC, och slutresultatet stannade alltså på 8–0.

Skottstatistiken säger också en hel del, 41–16. Det här var HHC:s match rakt igenom.

Mer läsning

Annons