Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hockeynight väntar i bandytokiga Bollnäs

/

På tisdag intar elitserielagen Brynäs och Timrå ishallen på Sävstaås.

Det är dags för Hockeynight i bandytokiga Bollnäs.

– Jag hoppas det blir en fartfylld match och grabbarna fått tillbaka lite studs i benen efter helgens matcher, säger Timrås tränare Per-Erik Johnsson.

Annons

Tisdagens match i Bollnäs ishall ingår i Clas Ohlson Cup, övriga lag som deltar är Mora och Leksand. För Timrås del är matchen mot Brynäs deras tredje i cupen, för Brynäs den första.

Timrå kom till Bollnäs redan på söndag kväll. På måndagen tränade man lätt, några valde att åka av sig lite i ishallen medan andra nöjde sig med att cykla.

Om möjligheten att komma ut på landet och spela säger Per-Erik Johnsson så här:

– Det är trevligt att komma ut och bjuda folk som kanske inte ser oss så mycket på bra hockey. Man blir väldigt väl omhändertagen och alla är vänliga när vi spelar på mindre orter.

Förhoppningsvis kommer lagen att mötas av en lika välfylld hall som förra året. Både Timrå och Brynäs lovar i varje fall att bjuda på en fartig match på Sävstaås. Och det är inga reservbetonade femmor som ställs på isen.

I Brynäs är det framförallt de unga spelarna som kan vara värda en extra blick.

– Våra unga spelare har en enorm potential och har sett väldigt bra ut så här långt. Det är jäkligt spännande att jobba med dem och se dem utvecklas, säger Niklas Czarnecki.

Mer läsning

Annons