Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter kaoset – hoppfullt för Hudik Hockey som tar nytt grepp

Hudik Hockey har haft en tung vår. Tränare som fått lämna har följts av en lång rad spelare. Men under årsmötet på tisdagen kom i alla fall ett positivt besked: klubbben gör plusresultat–för tredje året i rad.

Annons

Efter ett snöpligt slut på säsongen där tränaren Fredrik Johansson och en rad spelare fick lämna klubben, däribland Linus Persson, Martin Hellgren, Adam Thim och Johan Björklund, kunde Hudik Hockey ändå glädjas åt ett positivt resultat från året som gått. I alla fall sett till ekonomin.

Under tisdagens årsmöte konstaterades att omsättningen på 9,8 miljoner kronor för verksamhetsåret 2015/2016 gav ett positivt resultat på 227 166 kronor. Nu tar klubben också ett nytt grepp om att satsa hela vägen från juniornivå för att odla egna spelare.

– Mycket roligt och stimulerande att vi för tredje året i rad uppvisar ett positivt resultat i föreningen. Vi ser nu framåt mot ett nytt verksamhetsår med en ny kraftfull organisation med fokus på helheten från ungdomslagen till A-lag, säger ordförande Sven Görgård i ett pressmeddelande, och fortsätter:

– Den nya styrelsen har kompetensen och skickligheten att hantera de övergripande och långsiktiga frågorna i föreningen. Vi blickar framåt med fullfart.

Detta är Hudik Hockeys nya styrelse:

Sven Görgård, ordförande

Alinda Åkerlund, styrelseledamot (kandidatansvarig Clockwork Bemanning & Rekrytering)

Peter Berglund, styrelseledamot (ICA-handlare)

Morgan Persson, styrelseledamot (VD Monitor ERP-System)

Lotta Falkbrink-Thorson, styreleledamot (Inköpare NCC Roads)

Tomas Jonsson, styrelseledamot (VD HSP-Gripen)

Janne Sjödén, styrelselsedamot (f.d. VD Ericsson Hudiksvall)

Marie Söderlund, styrelsesuppleant (Hotellchef Best Western Hotell Hudik)

Mer läsning

Annons