Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dålig vilja då S/L föll

/
  • 15-åriga målvakten Anton Larsson och hans uteförsvar deppar efter ett Falumål i den sista perioden. S/L föll med hela 2–9.

En bra och godkänd första period.
Sedan fritt fall.
Efter 2–1-ledning inför den andra perioden tappade ett viljelöst S/L Hockey det mesta i hemmamatchen mot topplaget Falu IF.
Och föll tungt med 2–9 (2–1, 0–5, 0–3).

Annons

Det var endast under den första perioden som S/L kunde bjuda topplaget Falu IF motstånd hemma i ishallen.

Men i och med att S/L:s bästa offensiva kraft, Simon Östlund, tvingades att kliva av efter den första perioden på grund av ett migränanfall blev det också nattsvart framåt för hemmalaget.

När dessutom den defensiva offerviljan lämnades kvar i omklädningsrummet blev S/L ett lätt offer för snabba, tekniska och tempostarka masar.

Under den andra perioden tvingades S/L till flera utvisningar efter att inte kunnat hänga med i daladansen. Falun tackade för det och kunde vända 1–2-underläget till ledning med 6–2 efter den andra perioden. Och de fyra första målen i den andra perioden kom när S/L hade en eller fler spelare i syndabåset.

– Vi var bra i den första perioden. Men sedan hängde vi inte med i tempot, vi fick långa byten och blev nertryckta i egen zon, säger S/L-tränaren Åke Lilljebjörn som berömde tisdagskvällens motståndare:

– Ja, Falun var riktigt, jäkla bra. De pumpade ner oss. Det var inget snack, de var klart bättre.

Mer läsning

Annons