Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bollnäs/Hertsjö vinner trean

Tre lag från Söderhamns kommun finns med när innebandytrean för herrar startar på fredagskvällen. Störst förhoppningar till sitt lag har Söderhamns IBF:s Jimmy Rosén, som siktar på topp 4, medan Robert Johansson, Gluggen, och Tomas Fjellner, Wallvik, är mer försiktiga.

Annons

Gluggen, Söderhamns IBF och Wallvik representerar alla Söderhamns kommun i division 3-innebandyn. På fredag är Gluggen mot Hudik/Björkberg första paret ut. Den 28 februari 2010 vet vi vilket lag som står överst och får kvala till division 2.

Sporten ställde tre frågor till respektive lags tränare:

1. Vilken är er målsättning?

2. Viktigaste nyförvärvet respektive tyngsta förlusten?

3. Vilket lag tror du vinner serien?

Tomas Fjellner, Wallvik, slutade näst sist i fjol:

1. – Det blir som i fjol, att försöka och inte komma sist. Har vi bara folk på träningarna ska vi kunna spela bra och då ska vi kunna undvika sistaplatsen.

2. – Vi har fått en ny viktig spelare från Gluggen. Det är Ulf Bohlin som återvänder till klubben. Sedan har vi tappat två målvakter, bland andra duktiga Joakim Ceder. Vi har ett nytt namn på gång ... mer kan jag inte säga nu.

3. – Bollnäs/Hertsjö ... eller Ljusdal. Det var lag som var bra i fjol. Sedan vet man inte med Alfta. De kan bli farliga också, men jag tror på Bollnäs/Hertsjö.

Jimmy Rosén, ny, Söderhamns IBF, sexa i fjol:

1. – Målsättningen är att kriga i topp 4-skiktet, men att vinna blir nog för svårt.

2. – SFF-spelaren Daniel Andersson, som spelade i Korpen i fjol, och framför allt Andreas Tyhr, är viktiga nyförvärv. Magnus Löfman, mv, Håkan Ohlson och Göran Edberg kommer alla från Gluggen. Tyvärr har vi förlorat Pecka Lusth, som flyttat till Stockholm, säger ledaren Johnny Ohlson, som fick hoppa in och svara på den här frågan i stället för Rosén.

3. – Bollnäs/Hertsjö ser ganska tuffa ut i år, så jag tror de vinner. Sedan vet man inte vad Hudik/Björkbergs ungdomslag kan göra.

Robert Johansson, ny, Gluggen, åtta i fjol:

1. – Att komma bättre än i fjol och försöka nå en topp 5-placering.

2. – Daniel Österberg, Sibf, är en spelsäker back. Han och stabila och säkra målvakten Mattias Berg Larsson, målvakt, Sibf, hoppas jag ska göra vårt försvar säkrare än det var i fjol. Vi har tappat målvakten Magnus Löfman och ett par–tre andra spelare till Sibf.

3. – Bollnäs/Hertsjö, som slutade tvåa förra säsongen. Jag tror det är deras tur i år.

Mer läsning

Annons