Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strands herrar spräckte nollan

Efter tre förluster i division 3-spelet tog Strands herrar sina första poäng när laget i går besegrade Norrtäljelaget Ceres på hemmaplan med 29–22 (14–10).

Annons

Strand har haft en tuff start på säsongen då man förlorat två matcher med uddamålet och senast mot Jakobsberg blev det förlust med elva bollar. Men gårdagens match bröt trenden och Strand fick sin första tvåpoängare.

– Vi var ganska få spelare i dag och föll ner i deras tempo lite för lätt. Vi fick inte till något vidare bra spel, men det blev ändå en ganska enkel seger, sa Strands tränare Fredrik Dahlin.

Ceres slarvade en hel del i sitt anfallsspel och tappade mycket bollar. Hemmalagets anfall var desto bättre och Strand gjorde mål på de flesta chanserna man hade.

I början på andra halvlek kom Ceres in sig i matchen bättre och Strand fick jobba för att få igång sitt spel igen, men det var aldrig någon fara att man skulle hamna i underläge. Försvarsmässigt var laget riktigt starkt och Daniel Strömbom i mål bjöd på många fina räddningar, något som ledde till en hel del kontringschanser.

Julia Stridh

Mer läsning

Annons