Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strands herrar kämpade till sig segern

/
  • Strand låg i underläge större delen av matchen, men lyckades kämpade till sig segern mot Vassunda.

Strand tog andra segern i division 3 herrar då man besegrade bottenlaget Vassunda på hemmaplan med 27–26 (12–16).

Annons

Det var en riktig kämparseger, då laget låg i underläge under större delen av matchen.

Strand tog ledningen med mål av Markus Wallner, men visade inte mycket mer i första halvlek. Laget hade endast uddamålsledningar upp till 6–5, men tappade sedan spelet och fick jaga resten av halvleken då motståndarna drog ifrån. Vassunda bjöd på snabba kontringar och ledde i paus med 16–12.

Motståndarna fortsatte starkt i början på andra och drog ifrån ytterligare medan hemmalaget slarvade i anfallsspelet.

Strand kämpade hårt och kom sakta närmare en kvittering i slutet på halvleken.

I den 24:e minuten satte Andreas Johansson 24–25 på straff och två minuter senare kvitterade han, 25–25, på en kontring.

Strand tog sedan ledningen med 26–25 i den 28:e minuten och ökade den till 27–25 efter ytterligare ett mål av Johansson. Vassunda reducerade i slutsekunderna men det räckte inte för att nå Strand, som vann matchen med 27–26.

– I första halvlek visar vi inte mycket och det är kul att se hur alla taggar till inför andra och verkligen kämpar. Det är ingen speciell som jag är extra nöjd med, alla jobbade riktigt bra i dag. Det var en hemskt skön seger, sade Strands tränare Fredrik Dahlin.

Målen: Albin Larsson 6, Markus Wallner 6, Jasco Pavicevic 4, Andreas Johansson 3, Fredrik Jacobsson 3, Zlatko Pavicevic 2, Anders Eriksson, Olle Lindh, Filip Forsman.

Julia Stridh

Mer läsning

Annons