Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fullsatt till sista plats

/

Fullsatt till sista plats när Julle United visade upp sina färdigheter.

Annons

Inte en sittplats var ledig när Julle United i lördags hade dansuppvisning. Tre fullsatta shower hann man med. Temat var MTV Music Award, och uppvisningen inleddes med att Julles samtliga grupper visade upp sig på röda mattan med fotoblixtarna smattrande till Lady Gagas Paparazzi.

Därefter satte showen igång, och den inleddes med tre av medlemmarna ur street-dansgruppen DTP, Desturbing the peace. Därefter tog en av Julles yngsta grupper över, Tinystars, födda 2003 och 2004. Tinystars har tränat tillsammans i två terminer.

Superstars är ett par år äldre, och det var nästan trångt när gruppen intog scengolvet. Och Superstars kommer säkerligen att leva upp till sitt namn, för det var ett gäng duktiga tjejer med härlig attityd.

Välsynkade Powerstars dansade till Britney Spears, med rutiga kjolar och knästrumpor i bästa Spears-anda.

Men allt var inte cheerdans. Publiken fick även ta del av drill och street-dans. Street-dansarna hade förutom de äldre killarna i DTP, även en grupp i Future Crew, samt en streetgrupp med bara tjejer.

Dansgrupperna avlöste varandra, hela 20 framträdanden hann man med innan tävlingsgrupperna tog över. Feras Nour Hussein drog ner ljudliga applåder med sitt dansnummer till musik av Michael Jackson, och Risingstars, Shiningstars, Smallstars och Allstars passade på att generalrepetera inför riksmästerskapet och SM som väntar inom den närmaste tiden. .

Mer läsning

Annons