Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ström hemmahopp i Ljusnanspelen

/

I dag finns mellannorrlands bästa friidrottare samlade i Höghammarhallen när tävlingen Ljusnanspelen arrangeras för sjätte gången i rad.

Annons

160 aktiva, från 13 år och upp till seniorer, kommer att tävla i 60 grenar och det finns många medaljchanser för arrangörsklubben Bollnäs fridrotts aktiva under dagen.

Störst hopp står till Bollnäs fridrotts raket Malin Ström på 200 meter. Här kommer Malin att få det tuffast mot Faluns Isabelle Eurenius. Gävle har också några duktiga tjejer med som säkert vill vara med upp på pallen.

På distansen 400 meter män har Bollnäs Johan Henningsson en riktigt bra chans till medalj av ädlare valör. Här vill förstås Gävles juniorlandslagsman Oskar Borbs och Faluns Elias Amado också vara med där framme.

I grenen 60 meter män är det läge för en hemmatrippel. Andreas Andersson, Björn Skoglund och Jonathan Waltersson är namn som förmodligen speakern har anledningen att kalla fram till prispallen.

I klassen P 17 kula är Bollnäs Dennis Martinsson en av favoriterna där förmodligen IF Skades Ali Tepe kommer at bjuda på det tuffaste motståndet.

– Jag tror vi kommer att få se många fina reslutat under tävlingarna. Det är många bra friidrottare på plats, säger tävlingsledaren Jan-Erik Cedergren.

 

Mer läsning

Annons