Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SIF pustar ut – för ett tag

En intensiv helg är över.
På måndagen handlade det om att samla krafter.
Och att återställa Hällåsens friidrottsarena efter helgens SM för funktionshindrade.

Annons

Söderhamns IF har precis rott ett stort arrangemang i hamn i och med helgens öppna SM för funktionshindrade.

Knappt hinner klubben pusta ut och hämta krafter förrän nästa stora arrangemang står för dörren.

Redan under helgen 4–5 september står nämligen SIF som värd för Nordiska/Baltiska mästerskapen på Hällåsens friidrottsanläggning i Söderhamn.

– Det är bara att ge sig på nästa. Det kommer nog att bli uppemot 300 aktiva. Och då får vi hoppas på mindre stul än det vi hade i helgen, konstaterar Conny Eklund som fungerade som koordinator under helgens öppna SM i Söderhamn.

Totalt sett blev det en lyckad helg för SIF och de cirka 120 aktiva deltagarna under tävlingarna.

Trots en hel del problem.

Redan innan tävlingarna kom igång på lördagen var det signalen till startpistolen som krånglade då tidtagningen som var kopplad till pistolen inte fungerade. Och hela evenemanget försenades därför.

Därefter pajade huvuddatorn.

Och när väl en ny var införskaffad visade det sig att den inte var kompatibel med skrivaren. Och därför ordnades också en ny sådan fram.

– Sedan på söndagen var den buss som vi skulle hämta och skjutsa aktiva med sönder. Den vägrade starta, suckar Conny Eklund som tillsammans med arrangörsstaben grejade till även det problemet.

– Så det har varit mycket strul, konstaterar Eklund som hoppas på mindre av den varan till Nordiska/Baltiska mästerskapen i början av september.

Mer läsning

Annons