Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Angeliqua mot 40 meter

/

Flera fina friidrottsresultat av Söderhamns IF:s deltagare vid Världsungdomsspelen i Göteborg. Bland annat två distriktsrekord. Dels av Angeliqua Lafon, spjut, och Louise Österberg, 300 meter häck.

Annons

Söderhamnare noterade fina resultat vid helgens Världsungdomsspelen i friidrott i Göteborg. Vid tävlingarna, som också var öppna för seniorer, klockades Per Johnsson för ett bra lopp över 400 meter häck som han sprang på nya personbästat 56.80.

Dessutom sprang Söderhamns IF-löparen samma distans men utan häckar. Tiden, 50.81, var lika med årsbästa vilke räckte till en andraplats i F-finalen.

Personbästa blev det även för P19-killen Johan Nilsson på 300 meter häck, 44.53, och på 200 meter, 23.81, dock med blygsamma placeringar.

Toppresultat även för Angeliqua Lafon efter 39,52 meter i spjut i F17-klassen. Distriktsrekordet räckte till en femteplacering i klassen och en andraplats i Sverigestatistiken. Nu är 40-metersstrecket inte långt borta.

Och så sprang Louise Österberg 300 meter häck i F15-klassen. Tredjeplatsen i D-finalen togs på nya distriktsrekordtiden 48.73.

Mer läsning

Annons