Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilken vändning av LIF

/

Det låg i luften. Att det skulle bli en besvärlig bortamatch mot Ilsbo i går kväll för serieledande Ljusdals IF:s del. Skade- och frånvarolistan var nämligen stor och Ilsbo var ett lag som man hade stora besvär med i det vårmöte som slutade 2-2.

Annons

Den här gången krävdes det en kanonavslutning av Ljusdal för att vända 2-3 underläge med sju minuter kvar till seger 4-3.

Och den avslutningen från Ljusdals IF:s del var nästan magisk. I stort sett allting talade emot en trepoängare för lagets del i slutet av matchen. Man låg under med 2-3, hade fått målvakten André Ångman utvisad mitt i den andra halvleken – det egna spelet hackade och dessutom mötte man ett Ilsbo som fick mycket luft under vingarna när man fick till en tidig kvittering i den andra halvleken. Och den luften behöll Ilsbo halvleken ut. Det var bara det att de två avslutande målen, kvitteringen till 3-3 av Fajko Hafizovic med sju minuter kvar att spela – och segermålet två minuter senare av Pär Åstrand, var svårt att försvara sig emot.

Mer läsning

Annons