Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tung omstart för Trönö

Trönö väntar förstärkning. Den kommer alldeles säkert under veckan. Men den hade behövts redan i går. 0-5-förlusten mot Heby i omstarten av trean på lördagen avslöjar det.
- Visst, de var duktiga, men vi är tyvärr inne i en period nu med många spelarbyten i laget och då blir det oklarheter och misstag, sa Lasse Nyström efter örfilen mot Heby.

Annons

När det dessutom blir tidiga och förhållandevis billiga baklängesmål i flera matcher blir förstås uppförsbacken i varje match kämpig och i serien i längden omöjlig.

- Vi började skapligt men, nej, några chanser att ta ledningen hade vi inte. I stället fick de några lätta mål och så var det 1-0 och 2-0 till dem, sa en luttrad Trönötränare.

Nu krävs det bättring. Lasse Nyström igen:

- Nu måste spelarna börja ta ansvar och komma på träningarna när de kan. Vi måste få kontinuitet i träningar och matcher. Annars kommer inte det hä'r att gå något bra.

Kanske kan de förväntade nyförvärven bidra med klass, kompetens och professionalitet? Redan till veckan kan ett av två tilltänkta nyförvärv kliva in på Trönös gräsrektangel och göra sin första träning. Än varken kan eller vill Lasse Nyström presentera något namn. Men en sak vet han: De behövs.

Mer läsning

Annons