Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tuff uppgift för Mohed

I dag ställs tabelljumbon Mohed mot seriesuveränen Östersunds DFF på bortaplan. En match som bara kan sluta på ett sätt.
Eller?
– Det borde väl vara så men det ska spelas om det också. Östersund har absolut inte råd att bara ställa ut skorna mot oss, vi ska göra allt för att stjäla en poäng, säger Moheds tränare Dennis Lundgren.

Annons

Tio spelade matcher, lika många segrar och en skräckinjagande målskillnad. Östersund har gjort 48 mål framåt och bara släppt in tre. När lagen möttes på Lägervallen i våras förlorade Mohed med 0–7. Frågan är vad man kan göra annorlunda den här gången.

– Det är svårt att säga, det är ett riktigt, riktigt bra lag vi möter. Vi måste ligga lågt och hålla ihop laget. Kan vi hålla tätt första halvtimmen kanske vi kan få några möjligheter för våra kontringssnabba spelare, säger Dennis Lundgren.

Lundgren tvingas att möblera om rejält i försvaret då tre backar inte kommer till spel. Madeleine Dammbro är avstängd efter utvisningen senast och Caroline Nordqvist och Anna Lindström missar matchen på grund av jobb. Lösningen blir att Josefine Siggstedt tar klivet ner i backlinjen och Beatrice Persson flyttar in i mittförsvaret från sin ytterbacksposition. Utöver spelarbortfallet i backlinjen saknas dessutom Sara Spinord och Louise Eriksson.

Mer läsning

Annons