Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Toppmöte utan vinnare

/
  • Var Markus Pålsson skott i den nionde minuten över linjen? Enligt de båda lagens tränare var den det men den assisterande domaren Robert Mårtensson stod som synes perfekt placerad.
  • Linus Bäckströms skickade in bollen framför och in i Stugsundsmålet.
  • Stugsund jobbade till sig en poäng i toppmötet mot Delsbo.

1–1 (1–0) i toppmötet mellan Delsbo och Stugsund – det var ett resultat som inte fick någon av lagets tränare att ens försöka lyfta på mungiporna.
– Vi var på jakt efter mer, sa Delsbos Leif Svensk.

Annons

Inledningsvis var det Delsbo som gjorde det bäst och i den nionde minuten signalerade hemmalaget för mål sedan Markus Pålsson dragit till ett hårt skott som enligt hemmalaget var bakom mållinjen.

– Det var nog så, sa även Stugsunds tränare Dennis Olsson efter att ha lyssnat av saken med sina spelare.

Men assisterande domaren Robert Mårtensson stod perfekt placerad och gjorde ingen ansats att signalera för mål.

I stället kom Delsbos 1–0-mål i den 15:e minuten då Linus Bäckström lyfte in en boll mot Stugsunds straffområde som passerade både alla och mållinjen.

Delsbos hade sedan bud på 2–0 när Markus Pålsson sköt hårt och distinkt men Simon Elgh sträckte ut och fick bollen till hörna.

I den andra halvleken försökte Stugsund flytta fram positionerna men efter en kvart utan att Stugsund nämnvärt förändrat matchbilden gick Dennis Olsson ner på en trebackslinje och då fick gästerna mer fart.

Delsbo spelade klokt och höll tätt bakåt fram tills tio minuter var kvar av matchen. Då ställde Stugsund om snabbt och Adam Jonsson klämde in ett högerinlägg fram till 1–1.

– Vi kom igång lite väl sent. jag hade hoppats på tre poäng med tanke på att hur det såg ut är en poäng okej men inte mer, sa Dennis Olsson.

Delsbos Leif Svensk var också mer nöjd med sitt lags insats än med resultatet.

– Det är förstås surt att tappa en poäng på det här sättet. Sett till hur matchen såg ut tycker jag vi var värda att vinna, sa Leif.

Mer läsning

Annons