Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Surt igen för Rengsjö

Flytet från i fjol är som bortblåst.
Trots bra spel föll Rengsjö med 0–3 borta mot Kvarnsveden – lagets fjärde förlust den här säsongen.
– Jag är övertygad om att det vänder, för spelmässigt är vi med i alla matcher, säger assisterande tränaren Joakim Hedlund.

Annons

Rengsjö har förtvivlat svårt att få marginalerna på "rätt" sida den här säsongen. I lördagens match mot Kvarnsveden blev det tydligt när Erik Wästman tajmade en boll och snyggt chippade in 1–0 efter 20 minuters spel.

– Det blev bortdömt för offside, men den var i så fall väldigt hårfin. Det är lite motflyt just nu, säger Joakim Hedlund.

Att det är tungt blev ännu tydligare bara några minuter senare. Kvarnsveden fick frispark på Rengsjös planhalva och på den kunde Björn Jonasson nicka in 1–0.

Spelet som lagen bjöd på var stundtals riktigt bra, med varierade anfall och bra fart. Det fortsatte även i andra halvlek. Rengsjö var med i matchen, men kunde trots det aldrig på allvar hota hemmalaget. Kvarnsveden kunde göra 2–0 efter 51 minuter och i slutet fastställdes 3–0 på straff.

– Vi gör det helt okej spelmässigt. Det hade varit kul att se hur matchen blivit om vi fått 1–0 i stället. Vi är inte sämre än dem även om det kanske låter konstigt med tanke på resultatet, säger Joakim Hedlund.

Mer läsning

Annons