Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sur förlust för Arbrå

/
  • Det blev en tung förlust för Arbrå på Rengsjö IP mot topplaget Näsviken. Arbrå förlorade med 1–2 (0–0).

Arbrå är fortfarande utan vinst i division 4.
I går kväll blev det en ny sur förlust 1–2 (0–0) mot topplaget Näsviken på Rengsjö IP.

Annons

– Det här var riktigt skitsurt. Vi hade både bra och många lägen för att kunna vinna den här matchen. Men vi gör inte mål, sade Arbrås tränare Micke Rosén efter matchen.

Den första halvleken var nästa kliniskt ren från målchanser. Anders Westman hade ett läge för Arbrå i matchöppning utan resultat. Sedan hände det inte speciellt mycket framför något av målen. Mycket av spelet var förlagt till mittplan och det var Arbrå som styrde det mesta med ett klart större bollinnehav.

I den andra halvleken började det istället att hända saker. Knappa tio minuter var spelade när Jens Arbringer var på väg igenom men revs ned och Arbrå fick straff. Daniel Öhlander satte bollen iskallt till höger om Näsvikens målvakt och nollan var spräckt.

Arbrå fortsatte med sin offensiv och Jens Arbringer oroade flera gånger ett stabilt Näsvikenförsvar. Knappa 20 minuter var spelade när Näsviken kontrade på vänsterkanten. Mikael Forslin Jonsson drog till och kvitteringe 1–1 satt i det bortre hörnet.

Arbrå fortsatte att trycka på och skaffade sig en dubbelhörna där det var riktigt nära en kvittering vid båda tillfällena. Speciellt den andra hörnan där Daniel Öhlander var nära att näta med en bra nick.

En ny kontring från Näsviken skulle förstöra den här kvällen för Arbrå Dryga 30 minuter var spelade när återigen Mikael Forslin Jonsson fick läget från vänster och satte 2–1 för Näsviken.

Arbrå flyttade fram sina positioner för att försöka nå en kvittering. Och visst fanns det lägen. Med bara två minuter kvar att spela fick Daniel Öhlander ett jätteläge mitt framför mål men nicken smet strax utanför stolpen.

Mer läsning

Annons