Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stugsunds P15 nära a-slutspel

/
  • Oscar Spång nickar undan en norsk hörna i Stugsunds P15-seger på tisdagen.Foto: Kristina Persson

Fotbollsfesten Gothia cup i Göteborg rullar vidare med oförminskad styrka.
För Söderhamnslagen med följande tisdagsresultat:

Annons

SIK P15:

Efter 4–0 mot norska Ferkingstad på tisdagseftermiddagen är Stugsund på god väg mot A-slutspel. Två raka segrar i gruppspelet har givit imponerande 11–1 i målskillnad. Visserligen kom inte Stugsund upp i samma spelstyrka som i 7–1-segern mot Monte Libano, men segern mot norrmännen var inte på något sätt i fara. Oscar Spång gjorde tre av målen mot Ferkingstad och Terje Weijl ett.

SIK F15:

Efter förlusten mot Desert Wind från Saudiarabien med 0–3 på måndagen tog Stugsundstjejerna sin första poäng genom att på tisdagen spela 1–1 mot Näsets SK. Men laget gjorde en bra match och var värt segern. Filippa Jonsson gav SIK ledningen i slutet av den första halvleken medan Näset kvitterade på en billig straff med endast tre minuter kvar av matchen.

SFF F17:

Söderhamnstjejerna är ännu så länge mållösa i turneringen. 0–7 mot Vittsjö på måndagen följdes upp med 0–1 mot IK Vista. Segermålet kom i slutminuten och resultatet var inte rättvist eftersom SFF hade ett bra grepp om händelserna under stora delar av matchen.

SFF P15:

Precis som F17-laget är P15-laget från SFF både poäng- och mållöst. Inledande 0–1 på måndagen följdes upp med 0–2 mot polska Salos på tisdagen. Laget var med i matchen, men polackerna var bättre och sysselsatte målvakten Petter Wanjura rejält.

Mer läsning

Annons