Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strand tvingas leva på hoppet

/

Strand fick precis den start som laget inte vela ha i bortamötet mot Kvarnsveden på söndagen. Ett tidigt ledningsmål för hemmalaget slutade i seger med 3–0 (2–0) och nu hänger Strands kontrakt i en, minst sagt, skör tråd.

Annons

Strand hade en svår uppgift när man på söndagen gästade tabelltvåan Kvarnsveden. Innan match pratade laget om att hålla tätt och var med i matchen så långt som möjligt för att ha chans på en poäng. Fotbollsguden var dock inte på Strands sida denna afton.

– Efter bara sju minuter gör de 1– 0 efter ett missförstånd av oss på mitten. Alltså inte alls den start som vi behövde eller vela ha, säger Mikael Forsström, Strand tränare.

Med den tidiga uppförsbacken hade inte Strand en chans mot det bollskickliga och samspelta hemmalaget. Att 75–80 procent av matchens spel spelades på gästernas planhalva säger ganska mycket. Strand fick jaga och jaga efter ett Kvarnsveden som spelade bollen lugnt och runt mellan lagdelarna.

I första halvlek hade Strand en frispark som hade kunnat ge lite extra luft under vingarna. Mattias Bertilsson knorrade in bollen i Kvarnsvedens straffområde och bollen nådde Fredrik Näsman. Näsman som värktes ner och Strandarna skulle nog ha haft en straff i det läget.

– Man kan säga om, men en straff och ett mål hade gett oss energi, säger Forsström.

– Men det är egentligen inget att säga. Vi förlorar mot ett bättre lag. Nu är det bara att ge järnet mot Brynäs i helgen och vinna, säger Mikael Forsström.

Mer läsning

Annons