Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Starkt kryss av Arbrå

/
  • Arbrås Daniel Öhlander var het och gjorde ett av Arbrås mål i kryssmatchen 2–2 mot topplaget Delsbo.

Arbrå fortsätter att plocka poäng.
2–2 (1–2) på Rengsjö IP mot topplaget Delsbo var också Arbrås tränare Micke Rosén nöjd med.
– Jag tycker att grabbar gör det riktigt bra som kan ta en poäng mot Delsbo. För det är ett riktigt bra fotbollslag vi möter.

Annons

Knappa halvtimmen var spelad då Arbrås Daniel Öhlander ar på väg igenom men revs ner och straffen var odiskutabel. Öhlander klev själv fram och kunde göra 1–0 för Arbrå.

Tre minuter efter Arbrås ledningsmål var Delsbo nära en kvittering men Markus Pålsson nick tog klockrent i ribban.

Det var istället Linus Bäckström som kunde ge Delsbo en välförtjänt kvittering när han nickade in en hörna sex minuter före pausvilan.

Med bara minuter kvar av den första halvleken kunde Delsbo ta ledningen när Petter Jonsnäs var siste man på bollen efter en tilltrasslad situation framför Arbrås mål.

Den andra halvleken blev också den spelmässigt mycket jämn. Med bara kvarten kvar att spela hade Markus Pålsson ett jätte läge att öka på Delsbos ledning. Pålsson mötte, helt ren framför mål ett vänsterinlägg, som han fick bra träff på men Arbrås målvakt Danne Dahlberg gjorde en kanonräddning.

Med halvtimmen kvar att spela flyttade Arbrå fram och spelade mer fler lirare i anfallet. Med tio minuter kvar att spela kom också kvitteringen. Anders Hedin höll sig framme i straffområdet på en frispark och kunde stöta in kvitteringen 2–2.

– Strakt av oss att ta poäng av topplaget Delsbo. Jag tycker det var rättvist med ett kryss. Skönt också att vi fick betalt när vi flyttade fram folk, sade Arbrås tränare Micke Rosén.

– Vi ger bort två poäng. Vi visste att Arbrå är bra på fasta situationer men vi inte riktigt med när Arbrå gör sitt kvitteringsmål. Vi gör ingen toppmatch utan det känns so vi ger bort två poäng, sade Delsbos tränare Leif Svensk

Mer läsning

Annons