Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SIK:s P15 klart för a-slutspel

/
  • Lucas Dullaghan, Stugsund, i en höjdduell med en Ödåkraspelare. Stugsunds P15 är klart för a-slutspel i Gothia cup.

Under onsdagen spelades de sista gruppspelsmatcherna i jätteturneringen Gothia cup i Göteborg.
För de fyra lagen från Söderhamns blev facit en seger och tre förluster.
Stugsunds IK:s P15-lag blev enda kommunlag att ta sig till a-slutspel.

Annons

Så här gick det för...

...SIK P15:

Lagets tre gruppspelsmatcher gav sju poäng efter två segrar och en oavgjord. Tack vare 0–0 i avslutningsmatchen mot Ödåkra säkrade Stugsund gruppsegern och är därmed kvalificerade för 32-delsmatch i a-slutspelet.

– Det blev en 0–0-seger, skrattar tränaren Paul Dullaghan som kunde berätta om ett massivt boll- och spelövertag för sitt lag mot Ödåkra.

– Det var nog 80–20 i bollinnehav till oss. Killarna spelade bra, men missade för många chanser. Vi är glada över att ha gått vidare till a-slutspel och det var över förväntan, säger Paul Dullaghan.

...SIK F15:

Stugsundstjejerna slutade på sista plats i gruppen. En poäng blev facit efter onsdagens avslutande förlust med 0–4 mot Rödeby.

Nu väntar 32-delsmatch i b-slutspelet på torsdagen.

...SFF F17:

Sista dagen av Gothia cup blev det för F17-gänget som inledde dagen med att förlora mot ett välvuxet och starkt tyskt lag och avslutade den med 0–1 mot ett kanadensiskt lag. Där avgjorde kanadensiskorna sent, men lika glada var tjejerna för det. Nu satsar de på att samla ihop pengar för att kunna resa på träningsläger till Barcelona nästa år. Inga sura miner där, inte.

...SFF P15:

Inga mål gjorda – och sammanlagt 0–11 i målskillnad. Dessutom tre raka förluster. Efter onsdagens avslutande 0–8 mot Brommapojkarna väntar 64-delsmatch i b-slutspelet på torsdagsmorgonen för Söderhamnskillarna.

Mer läsning

Annons