Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SFF och Mohed jubileumsvinnare

/

(Uppdaterad söndag 20:07) Efter en helg full av futsalpropaganda kunde Söderhamns FF och Moheds SK titulera sig kommunmästare inför storpublik.

Annons

Samma procedure som vid förra årets kommunmästerskapen i futsal: Söderhamns FF vann herrklassen och Moheds SK vann damturneringen.

Men i söndagseftermiddagens finalspel sprattlade Norrala emot länge och väl i herrfinalen och var på vippen att fälla SFF. Det krävdes ett golden goal av Henrik Westberg för att sära lagen åt.

– Jag chansade på att deras back skulle rensa rakt ut och det gjorde han. Jag fick bollen i bröstet och hade bara att slå in bollen, sa en flinande Henrik Westberg strax efter prisutdelningen.

Damfinalen var inte riktigt lika spännande även om nya division 4-laget Wallvik spjärnade emot bra mot fjolårsvinnarna Mohed. Sofie Becker visade vinnarvägen genom 2–1 halvvägs in i finalen.– Vi har tränat inomhus ett tag nu och kommit in i det här, säger Sofie Becker. Och, jo, sedan har vi nog lite fördel av att vi kommer från en högre serie och har ett lite annat tempo i oss än de andra lagen.

Mer läsning

Annons