Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rengsjö kryssade mot bra Hille

Rengsjö åkte på lördagen ner till Gävle för att möta hemmasvaga Hille. Efter en match som kan kategoriseras som ett fall framåt, kunde RSK räkna in ännu ett kryss i tabellen.

Annons

– Nu när jag fått lite distans till matchen tycker jag att det var ett godkänt resultat, men alldeles efter matchen var jag inte nöjd, säger Rengsjös tränare Anders Olsson.

RSK ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning, med målet att säkra i defensiven. Resultatet blev att man fick ett lite för långt lag, och att man backade hem lite för mycket. Trots detta kunde man ta ledningen i slutet av halvleken. Erik Wästman sprang på djupet och föll precis på gränsen till straffområdet. Domaren friade, men den assisterande pekade på straff – och den satte Christian Törnros för 1–0.

Början på andra halvlek blev en riktig pärs. Hille kom ut med en helt annan energi, och bortalaget klarade knappt att ta sig över halva plan. Som ett brev på posten kom då även kvitteringen, en lång lobb som ställde RSK.

– Ett riktigt skitmål. Men jag måste erkänna att de hade förtjänat det. Vi var inte riktigt med i början av andra. Samtidigt var de väldigt bra.

Olsson skiftade nu om i laget och gick över till den mer bekanta 4-4-2 uppställningen, och då spelade de upp sig rejält.

– Sista halvtimmen var väldigt bra. I mitten på halvleken kom Wästman fri från halva plan, men han höll inne med skottet för länge. Sedan blev han nerdragen, men ingen straff.

Mer läsning

Annons