Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Poäng till Mohed efter sen kvittering

/

Efter två raka förluster i inledningen av höstsäsongen har nu Mohed följt upp med två oavgjorda matcher. 1–1 blev resultatet i söndagens match borta mot Tierp, efter en sen kvittering av Hanna Lindström.

Annons

Mohed hade ett litet övertag i första halvlek i en för övrigt ganska jämn match. Men trots flera chanser på hörna, lyckades man inte få hål på hemmalaget.

– Om något lag skulle ha gjort mål i första hade det varit vi, säger tränare Tomas Larsson.

Första halvlek slutade mållös och efter pausvila var det Tierp som hade tagit över kommandot. Hemmalaget tog också ledningen efter en timmes spel.

– Vi tar konstiga beslut och krånglar till det för mycket i andra halvlek. Vi försökte stuva om lite och det gav ju resultat till slut, säger Tomas Larsson.

För i 90:e matchminuten fick Mohed en frispark mitt på Tierps planhalva. Hela laget flyttades upp och i straffområdet nådde Hanna Lindström högst och kunde nicka in kvitteringen.

– Vi är nöjda med resultatet, det måste man nästan vara när kvitteringen kommer så sent. Hade vi gjort 1–1 efter en timme hade vi lika gärna kunnat vinna. Oavgjort är absolut rättvist sett till matchen, säger Larsson.

Mohed är inne i en period där man möter många av topplagen i tabellen. Förra helgen mötte man tabellfyran Täby och i de två kommande matcherna väntar först Sundsvall och sen Gustafs GoIF – tvåan och ettan i tabellen. Trots det lyckas man knipa några poäng här och där, menar Tomas Larsson.

– Det känns som att vi fått ihop det på slutet. I våras förlorade vi med stora siffror mot både Sundsvall och Gustafs, men som det känns nu borde det inte bli lika stora den här gången, säger han.

Mer läsning

Annons