Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oremo borta fyra–sex veckor

Första rejäla skademotgången har drabbat Johan Oremo. En stressfraktur gör att han opereras och är borta omkring en månad.

Annons

Johan Oremo har drabbats av sin första riktiga skademotgång. En stressfraktur gör att han tvingas till operation och frånvaro i fyra–sex veckor, skriver flera medier på morgonen.

– Jag har haft ont tidigare, men ett par veckor innan matchen mot Häcken började jag känna av det igen och i matchen mot ÖIS gjorde det riktigt ont, säger Johan Oremo till klubbens hemsida.

Undersökningar i början på veckan gav alltså besked vad det rör sig om.

– Det är en relativt vanlig skada bland fotbollsspelare och positivt är att det inte brukar vara några problem med läkningen, säger läkaren Pelle Olerud till Djurgårdens hemsida.

Avbräcket kommer tungt för både Mohedssonen som inte gjort ett mål hittills under säongen, och för Djurgården, som ligger på nedflyttningsplats i allsvenskan efter tolv omgångar. Å andra sidan kan man säga att skadan kom lägligt då allsvenskan gör ett uppehåll till början på juli.

Oremo hade ett alternativ till operation och det var att helt enkelt gipsa och inte spela mer den här säsongen, men han valde alltså ett ingrepp.

 

 

Mer läsning

Annons