Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mohed ordentligt tillplattat

Moheds SK blev fullständigt överkört på lördagseftermiddagen.
Gästande Selånger krossade MSK på Lägervallen och vann med utklassningssiffrorna 7–0 (5–0).

Annons

I den fjärde matchen efter comebacken i division 2 fick Moheds damer sannerligen känna på att det är skillnad mellan lunken i division 3 och det betydligt högre tempot i tvåan.

Inte mycket blev rätt för Mohed som visade upp ett mer än lovligt virrigt försvarsspel.

Något som Selånger snabbt utnyttjade.

Och redan efter 30 sekunder satte Beatrice Törnros Kankainen 0–1 sedan Mohedsförsvaret stått och tittat på varandra istället för att dundra undan bollen.

Efter 24 minuter var ställningen – sett med hemmaögon – hemska 0–5. Bland annat efter ett äkta hattrick av Sandra Sandberg som gjorde halvlekens tre sista mål på nio rappa mkinuter. Och de flesta målen var klockrena bjudningar från hemmalaget.

– Laget uppträdde som dagisfröknar i det egna straffområdet. Man måste in i situationerna och få bort bollen. 0–5 efter 24 minuter är inte acceptabelt, suckar Mohedstränaren Dennis Lundgren som ändå fick se sitt lag spotta upp sig rejält i den andra halvleken.

– Tjejerna ville göra en bra andra halvlek och den blev också godkänd. Men vi mötte ett bra lag som inte gav oss en tillstymmelse att släppa in oss i matchen, konstaterar Lundgren.

Mer läsning

Annons