Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Marginalerna inte på SFF:s sida

Söderhamns FF stod upp bra borta mot Västerås. Men som så många gånger förr räckte man inte till och föll med 4-1.

– Synd, vi gör en bra match, säger SFF-tränaren Sven-Åke Edberg.

Annons

Dåliga trender är till för att brytas. Men sin vana trogen släppte SFF in ett mål tidigt, denna gång efter fem minuters spel.

– Ja, vi har ju en väldigt dålig vana att släppa in bollar tidigt och det blir likadant nu. Trots att vi inleder bra, säger Sven-Åke Edberg uppgivet.

Efter mardrömsinledningen tog sig SFF samman och kontrollerade stundtals matchen. Man skapade bra lägen och hade fler avslut än i tidigare matcher. Västerås höll dock undan och gick till pausvila med uddamålsledning.

I början på andra såg SFF fortsatt starka ut och hade en jättemöjlighet att kvittera. Vid en tilltrasslad situation räddade Västeråsförsvaret en boll som dansade på mållinjen.

Istället för kvittering gick Västerås fram till 2-0. Nattsvart för SFF, men med dryga halvtimmen kvar kom man tillbaka in i matchen efter ett fint anfall som Victor Olsson satte i mål.

Men säg den glädje som varar för årets upplaga av SFF. En minut efter Olssons mål rev Simon Åberg ner en motståndare innanför straffområdet. Frilägesutvisning, straff och 3-1 för hemmalaget.

– Efter det orkar vi inte mobilisera oss igen. Vi gör en bra match men vi räcker inte till helt enkelt, säger Sven-Åke Edberg.

Mer läsning

Annons