Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mållöst på Brovallen

/

Enånger borde ha tagit tre poäng hemma på Brovallen mot Stugsund. De skapade många klara chanser men kunde inte förvalta dem. Efter matchen var det svårt att dölja besvikelsen i Enångerslägret.

Annons

– Så här mycket chanser har vi haft under säsongen så det kan vi inte klaga på. Vi har öppet mål två gånger, ett ribbskott och många farliga hörnor som nickas utanför. Vi måste göra mål på de chanserna vi skapar, säger Per Styrman, spelande tränare i Enånger.

Den första halvtimmen är det Enånger som står för spelet och Axel Sättlin är nära på nick två gånger men bollen smiter utanför den vänstra stolpen båda gångerna. Även Martin Svensk i har en chans på volley. Efter det tog Stugsund över och hade en boll som strök stolpen när Frank Farid Patroza provade från längre distans.

Enånger fortsätter den andra halvleken som de började den första. Närmast att göra mål är inbytte Magnus Johansson som har öppet mål men väntar för länge och Simon Elgh i Stugsunds mål kunde ta sig tillbaka och rädda. Tidigare har Mats Strandell haft en boll i ribban efter ett skott i straffområdet. Elgh räddar med fingertopparna den gången. Johansson skulle få en till chans i den 74:e minuten efter bollen gått som i ett flipperspel och letat sig fram till honom. Men skottet smiter utanför den bortre stolpen och matchen slutar mållöst.

Mer läsning

Annons