Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mållöst för Delsbo

/

Det gick inget vidare när Delsbo hade höstpremiär på hemmaplan. Gästande Ljusne gjorde matchens enda mål, på straff, och Delsbo fick spela halva matchen med två man mindre på plan.

Annons

Ljusne kämpar för att hålla sig kvar i fyran, och Delsbo håller sig i tabelltoppen. Det borde ha varit en lätt match. Men så blev det inte. Redan efter elva minuter snackade Delsbos Patrik Lindh till sig ett rött kort. Men det hade kunnat gå vägen ändå. I första halvlek visade inget av lagen upp något direkt skönspel. Det var avvaktande och uddlöst och målchanserna var i det närmaste obefintliga.

Men precis i första halvlekens slutminuter blev det tumult i Delsbos mål, Thomas Sundberg fick rött kort och Ljusne straff, en straff som spelade tränaren George Bcheri enkelt rullade in vid högra stolpen.

I andra tog Delsbo kommandot, men hemmalaget hade svårt att täcka upp ytorna. I slutminuterna var Delsbo riktigt på gång, och temperaturen på läktarplats steg betydligt när de radade upp målchanserna. Till och med Delsbos målvakt lämnade målvakt för att vara med och hjälpa till framför Ljusnemålet, men utan utdelning.

Mer läsning

Annons