Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ljusne ska vara med från början

Ljusne AIK FF hoppas kunna fortsätta livet i fotbollsfyran med samma flyt och poänggivande spel som man avslutade förra säsongen. Kan man fortsätta spela snålt bakåt och dessutom få fart på målskyttet tror nyskodda Martin Elffors på bättre placering än 2009.

Annons

I fjol klev Ljusne AIK FF ur idet först vid midsommar. Då vaknade man till rejält och var vaccinerad mot förluster senare delen av fotbollssäsongen.

– Det är inte så att vi under försäsongen har tagit upp fjolårets dåliga start, utan nu börjar vi om på nytt. Vi har diskuterar kring att vi ska vara med bättre direkt från början i år, säger George Bcheri, tränare i Ljusne som slutade femma tack vare den fina spurten.

Det stora kruxet för Laik i fjol var målskyttet, eller snarare bristen på målskytte. 33 pytsar gjorde att laget bara hade tre konkurrenter framför sig i statistiken över gjorda mål.

En som hoppas bättra på målskjutandet är anfallaren Martin Elffors. Fem gånger fick han signalera för mål säsongen 2009.

– Jag är väl inte den som ska göra målen, utan är mer av framspelare, men fem mål är för dåligt. Jag minns några gånger förra året när jag hade frilägen men missade. Jag har lite svårt med siktet... Fast jag har köpt nya skor till i år. Det kanske gör att jag träffar rätt, säger han med ett skratt.

Mer läsning

Annons