Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ljusne lyste mot Ljusdal

/
  • Giancarlo Mancuso låg steget före de flesta när Ljusne besegrade Ljusdal med 6–3. Giancarlo gjorde två mål och passade till tre när Ljusne tog viktiga poäng.

Svängigt och skojigt.

Hemmalaget Ljusne AIK tog tre blytunga poäng då laget besegrade Ljusdal med tennissiffrorna 6–3 (3–3) hemma på Ljusneborg.

En trevlig match med två tokoffensiva lag som bägge kunnat näta ännu fler gånger.

Annons

– Vi uppträdde som ett juniorlag. Det var naivt över hela banan och helt vidöppet. I fotboll måsta man ha hjärta och inte lita på att kompisen fixar det, säger Ljusdals tränare Tomas Åhlström som ändå berömmer hemmalaget:

– Heder åt Ljusne. De klädde av oss totalt.

En av de främsta avklädarna i Ljusne denna sensommarkväll var Giancarlo Mancuso. Han är den 23-åriga talangen som efter två års uppehåll från fotbollsspel och studier i Italien dragit på sig den svartvitrandiga Laik-tröjan efter sommaruppehållet.

Med sina två mål, tre assist, två ramträffar, ännu flera framspelningar och missade mållägen var han regissören bakom Ljusnes tre superviktiga och tunga poäng mot Ljusdal.

– Skönt att vinna, förstås. Det här var viktiga poäng för oss. Klart att jag är nöjd med min insats, men jag tycker att hela laget spelade bra, säger Mancuso.

Mer läsning

Annons