Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

LIF på väg mot fyran

/
  • Det var Niklas Hemström som spikade slutresultatet 6-1 för LIF i hemmamötet mot Delsbo 2 i går kväll genom att göra matchen två sista mål.Foto: Rikard Bäckman

Annons

En laguppställning för Delsbo IF:s andralag som faktiskt oroade en aning. I Delsbolaget kunde man nämligen hitta både en, två, tre och fyra spelare som är att betrakta som ordinarie i det lag som håller till i division 4.

Men efter ett kvitteringsmål mitt i den första halvleken så var det inte mycket som Delsbo hade att säga till om mot Ljusdals IF. Nu stod det i för sig ”bara” 2-1 efter den första halvleken, detta efter Markus Johanssons 1-0 och Pär Åstrands 2-1 – Niclas Sundberg målskytt för Delsbo – men LIF hade en hel hoper finfina lägen att öka sin målskörd.

definitiva matchavgörandet redan i början av den andra halvleken när hemmagrabbarna ökat bolltempot ytterligare. Delsbo hängde inte alls med i svängarna när hemmalaget visade upp en anfallsfotboll som platsar väl även i en högre serie och LIF vann till slut med tennissiffrorna 6-1. Målskyttar: Niklas Hemström 2, Mehmed Hafizovic och Jonas Persson.

Tre nya poäng och LIF upp i serietopp igen före Iggesund. Och visst luktar det division 4 lång väg nu för LIF:s del. Ned till trean Rengsjö 2 är det nämligen nu hela åtta poäng. Det när sju omgångar återstår.

Mer läsning

Annons