Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Larshans: "Vi är inte riktigt nöjda"

/

Edsbyn är heta och med i den absoluta toppen inför höststarten i fotbollens division 4 som drar igång i slutet av juli.
Arbrå och Bollnäs kämpar precis ovanför nedflyttningsstrecket där Bollnäs ligger sämst till.

Annons

– Vi är inte riktigt nöjda fast vi ligger med i toppen. Spelmässigt har vi bara gjort tre bra matcher av 11 så det finns mer att ta ut ur det här laget. Nu är vi ändå med i toppen trots att vi kan bättre. Men vi har haft lite flyt med andra resultat också. Men vi har en hel del att jobba på innan vi är nöjda, säger Edsbyns tränare Ola Larshans.

Nu är ni med i toppen. Vad är målsättningen?

– Det är att vara ett av de lag som slåss för en uppflyttning. Det har vi kapacitet för. Det finns mycket mer att ta ut av det här laget. Men det är en otroligt jämn serie och det skulle inte förvåna mig om det avgörs i den sista omgången.

Arbrå har skrapat ihop 13 poäng och ligger på en nionde plats i tabellen.

– Vi fick en riktigt tung start med 1–6 mot Stugsund. Samtidigt fick vi också många skador i början av serien och det satte sina spår. Sedan när vi fick tillbaka spelare så tycker jag att vi mer och mer har börjat hittat rätt i vårt spel. Vi är bättre i år än förra året och det känns som om vi är mer organiserade nu, säger Arbrås tränare Micke Rosén.

Målsättningen inför hösten?

– Vi kan ju inte gå upp men vi ska vara med så högt upp som möjligt.

Bollnäs ligger på tionde plats och har fyra poäng mer till nedflyttning.

– Många tycker att vi floppat. Men titta på vilka spelare vi tappat inför den här säsongen. Vi ska försöka vara med som ett mittenlag på den övre halvan. Min målsättning är att kunna fortsätta att utveckla laget, säger Bollnäs tränare Peter Edlund.

– Vi började bra och förlorade inte på de fem första omgångarna. Sedan kom vi en svacka. Jag tycker ändå att vi spelat en bra fotboll och vi har varit med i matcherna. Vi är inte sämre än något anat lag. Vi tillhör också de lag som släppt in minst med mål.

Mer läsning

Annons