Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jesper har nya mål i sikte

/

Förra säsongen fick ett häftigt slut för ABK:s mittfältare Jesper Karlsson.
Efter att ha dundrat in 15 mål för sitt lag och firat seriesegern i "trean" fick "Jeppe" provträna med både allsvenska Trelleborgs FF och superettanlaget Gif Sundsvall.

Annons

Att han sedan blev utsedd till Hälsinglands bäste spelare och fick silverbollen som landskapets bäste fotbollsspelare var en skön slutvinjett på året.

När ABK nu laddar för återkomsten till division 2 och seriepremiären mot Köping på lördag vet Jesper förutsättningarna..

– Det är ingen hemlighet att jag vill spela på så hög nivå som möjligt och när vi nu får spela i en serie där en del lag kommer från Stockholmstrakten är det ju ett bra skyltfönster att visa upp sig i, säger Jesper.

"Jeppes" varumärken är ett fruktansvärt skott och ett målsinne utöver det vanliga. En mittfältare som gör 15 seriemål är ovanlig.

– Och i år sak det bli ännu fler, skriv att jag ska göra 20, säger Jesper och ler.

190 centimeter Karlsson vet att ABK måste följa matchplanerna om laget ska lyckas etablera sig i division 2. Förra säsongen fanns det utrymme för det där lilla extra men då var motståndet ett annat.

– När vi har alla friska och hela kan vi säkert slå vilket lag som helst i den här serien, säger Jesper som inför den kommande säsongen gnuggat extra på defensiven.

Mer läsning

Annons