Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ilsbo vände och vann

/
  • Adams Twarik och Strand nådde högre än Fredrik Nord-Norén och Ilsbo i första halvlek, men sedan vände Ilsbo och vann.

I fjol vann Ilsbo på hemmaplan mot Strand med 2–1.

På tisdagen upprepade historien sig, sedan hemmalaget vänt ett 0–1-underläge i paus till en ny trepoängare.

Annons

Den här gången fanns det inte mycket som talade för Ilsbo efter de första 45 minuterna. Gästerna dominerade stort under första halvlek, och det var en lite överraskande scenförändring som hände efter paus.

– Att vi gör det bra i första spelar ju ingen roll när vi ger bort matchen totalt i andra, sa Strands tränare Fredrik "Frippe" Andersson.

– Strand hade ju nästan allt i första, och vi var riktigt trötta i paus. Men alla knöt näven och gjorde en otrolig kämpainsats, sa Ilsbos tränare Mikael Engström.

Strand hade ett klart grepp om spelet i början och det var fullt logiskt att Adams Twarik sköt 1–0 för gästerna på en snabb omställning i den 17:e minuten. Det fanns också bud på fler mål, och närmast var det när Mike Evers nickade i egen ribba.

Strand fortsatte att ha bra koll på spelet i inledningen av andra halvlek, men Ilsbo kom mer och mer, och efter en kvart gled initiativet över till hemmalaget.

Det var ofokuserat i Strands försvar när Aki Balicevac kvitterade i den 68:e minuten, och det såg definitivt inte bättre ut när Ekki Balicevac tryckte in det som skulle bli segermålet för Ilsbo med kvarten kvar.

– Det studsade lite vår väg, tyckte Mikael Engström.

Mer läsning

Annons