Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Iggesund var det bättre laget

/

Efter en mållös första halvlek fick Iggesund utdelning på sina målchanser, och vann tisdagens division 3-match mot Team Hudik 2 rättvist med 2–0 (0–0).

Annons

Det var Iggesund som dominerade matchen på Sparbanken arena på tisdagskvällen. Även om första halvlek blev mållös, var det Iggesund som hade de flesta chanserna. Maja Allgulander jobbade förtjänstfullt i Team Hudiks mål, och i 35:e minuten hade Iggesund så när tagit ledningen, men Maja Allgulander hann få en hand på bollen.

Direkt i andra växlade Iggesund ner och efter lite drygt en minuts spel hade man redan haft två skott på mål, dock inget riktigt farligt. Iggesund hade klart kommandot i matchen, och hur än Team Hudik kämpade, lyckades gästerna bryta alla försök till anfall.

I 64:e minuten fick så Iggesund utdelning när en boll studsade förbi en Team Hudik-back, och Madde Zetterlind fick en fot på bollen som tog en vid, långsam båge över målvakten och gick i mål.

Med tre minuter kvar av matchen ökade Madde Thorin på Iggesunds ledning och fastställde slutresultatet till 2–0.

– Vi måste tillstå att Iggesund är det bättre laget, säger Christer Hedberg, tränare i Team Hudik 2, som ändå kunde glädjas åt att några av de yngre spelarna gjorde en riktigt bra match.

I Iggesund var det idel glada miner.

– Otroligt roligt att få vinna en sån här match då vi spelar så rolig fotboll. Det är alltid kul att spela mot Team Hudik, för de är så väl skolade. Men vi var absolut nummer ett. Sen är det det svåraste som finns att göra mål. Men det var en oerhört bra genomförd match, och jag tycker vi visar att vi är ett topplag, säger Iggesunds Mats Johansson.

Mer läsning

Annons