Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

HuFF testar nya spelare

/
  • Axel Jonsson (Hög), Robin Eliasson (Strand), Viktor Roos (Rengsjö) och Martin Bergenholtz (Ljusne) tränade med HuFF på måndagskvällen.

Det var med nya ansikten på planen som HuFF drog i gång träningen efter den två veckor långa sommarvilan. Under de närmsta dagarna kommer det att finnas med en handfull spelare som vill visa vad de går för.

Annons

– Det blir spännande med några nya spelare som kommer att provträna med oss under veckan, säger tränaren Härje Lindgren.

Det är Fredrik Sundfors i HuFF som har sett till att Viktor Roos, anfallare från Rengsjö och Martin Bergenholtz, mittback från Ljusne kommer och tränar med HuFF under veckan. Även Robin Eliasson och Axel Jonsson från samarbetsklubbarna Strand respektive Hög får chansen att visa upp sig. Senare i veckan ansluter eventuellt också en spelare från Näsviken.

Lindgren tycker att det är kul med spelare utifrån på träningarna, men han förklarar att det är svårt att sia om någon av dem kommer att kunna ta en plats i truppen.

– Vi måste först få en uppfattning om hur de ser ut i förhållande till våra spelare under träningarna, sen får vi ta ett beslut.

HuFF hoppas också att de kan få tillbaka några skadade spelare tills serien drar igång. När laget gick på sommarvila hade Mikael Skjärvold, Erik Hellström, Fredrik Rahm och Lars Skärpe varit borta under en längre tid.

Mer läsning

Annons