Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hansson på väg till Monaco

/

Att den Söderhamnsbördige före detta landslagsbacken Petter Hansson lämnar Rennes i franska fotbollsligan är klart. Frågan är vilken den nya klubben blir?
- Jag har inget nytt att berätta, säger han till Sporten.

Annons

Söderhamnssonen Petter Hansson lämnar Rennes och flyttar av allt att döma till ligakonkurrenten Monaco, enligt Sporbladet.
– Jag har inget nytt att berätta. Det kan vara så att allt klarnar nästa vecka, säger en hemlighetsfull Petter Hansson till Sporten på tisdagskvällen.

Att Petter Hansson lämnar staden Rennes i regionen Bretagne i nordvästra Frankrike är klart. Men det är den nya hemvisten som är höljd i dunkel. Källor i Frankrike vill placera honom i furstendömet Monaco på Franska Rivieran i sydöstra Frankrike.
– Jag har kommit till den åldern att jag inte bara kan tänka på mig själv. Min familj finns också. Vi har fattat detta beslutet tillsammans och bestämt oss för att satsa på ett nytt äventyr, säger Petter Hansson, enligt Sportbladet.
Om "det nya äventyret" är Monaco – som spelar sina hemmamatcher på Stade Louis II som är en arena byggd ute i Medelhavet – förenas Petter med sin gamle tränare Guy Lacombe.
– Jag kan inte kommentera det.

Är det i själva verket bara en signatur som saknas för att allt ska vara klart med ny klubb?
– Ja, så kan man säga, sa Petter Hansson på tisdagskvällen, just i färd med att packa ihop hemmet i Rennes och frakta det till, ja, det får vi vänta och se.

Mer läsning

Annons