Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hamrén hetaste kandidaten

/

Fotbollförbundets bas Lars-Åke Lagrell landade på måndagen i Trondheim. Uppdraget: att prata om förbundskaptensjobbet med hälsingen Erik Hamrén.

– Vi ska ha ett samtal på några timmar. Sedan får vi se vad det blir för utfall av det samtalet, säger Lagrell till FotbollsExpressen.se.

Annons

Erik Hamrén har seglat upp som det hetaste namnet till jobbet som svensk förbundskapten efter hälsingebekante Lars Lagerbäck.

Sportbladet.se skriver att "allt pekar nu mot att Hamrén får jobbet då andre huvudkandidaten Hasse Backe enligt Sportbladets uppgifter är nära att bli klar för "Svennis" Notts County". Lagrell tänker träffa några ytterligare alternativ under måndagen och tisdagen.

– Vi tycker vi har gjort så mycket förarbete internt att det är dags att konfrontera de som vi är intresserade av. Visst är Erik en av de som vi är intresserade av, ingen tvekan om det, säger Lagrell till sportbladet.se.

Lagrells förhoppning är att samtalen med Hamrén ska mynna ut i ett beslutsunderlag att ta med till övriga i förbundsstyrelsen, förhoppningsvis redan på tisdagen. Därefter kan konkreta förhandlingar inledas, om Hamrén själv vill hoppa på jobbet.

– Vi kommer inte att göra med upp med honom men vi kommer att tala igenom hela förbundskaptensfrågan, säger Lars-Åke Lagrell.

Mer läsning

Annons