Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grym insats i hällande regn

/
  • Strand kämpade hårt och visade upp en förstklassig juniorfotboll i matchen mot Sandviken som slutade 0–0.

I ösande regn är det aldrig lätt att spela fotboll, men tisdagskvällen på Sparbanken Arena var ett undantag. Strand mötte Sandviken och lagen visade upp en förstklassig juniorfotboll. Matchen slutade 0–0.
– Det här kan vara vår bästa match, säger Strands tränare Janne Westin.

Annons

Det ihärdiga regnet som öste ner över Hudiksvall på tisdagen ställde inte alls till det för Strands juniorer när man mötte Sandviken.

– Regnet påverkade inte ett dugg. Det här var en ruskigt bra match som visar på båda lagens defensiva och offensiva styrka, säger Janne Westin.

Och första halvlek präglades just av lagens defensiva spel. Det var inte många gånger som bollen kom i genom respektive lags backlinje och halvlekens enda riktiga målchans var Strands. I den 39:e minuten rundade Victor Molin Engman Sandvikens målvakt, men både han och bollen kom i en trixig vinkel och bollen hamnade till slut i vänster burgavel, utanför.

Om den första halvleken präglades av försvarsspel så var det tvärtom i andra.

Först ut var Sandviken och det tre gånger om på bara några minuter. Roger Cedervall var dock bra med och gör senare i matchen också ett par kanske avgörande räddningar.

Trots tryck från båda lagen de sista femton minuterna så slutade matchen 0–0 och Strand är fortfarande med och slåss om tabellens andra plats.

I ett bra Strand förtjänar ändå Emil Dahlström och Nicklas Brink ett extra plus.

Mer läsning

Annons