Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Femetta av Rengsjö mot Trönö

/
  • Christian Törnros gör sitt tredje och Rengsjös femte mål i derbyt mot Trönö hemma på Rengsjö IP i en match där Rengsjö vann med klara 5–1.

Rengsjö hade inga problem att vinna, det på förhand glödheta derbyt , på hemmaplan mot Trönö.

Stor matchhjälte blev Christan Törnros med sina tre av Rengsjös mål i matchen som slutade 5-1 (2–0).

Annons

De tog en kvart för Rengsjö och Christian Törnros att spräcka nollan mot Trönö. Det var Rengsjö som direkt tog tag i matchen och Trönö fick inrikta sig på försvarsspel. Framåt hade Trönö inte mycket utan det dröjde tills matchuret visade på 22 minuter innan Tomas Wallgren kunde skapa Trönös första chans.

Rengsjö spelade smart och både Viktor Roos och Robin Modd hade bra lägen att öka Rengsjös ledning. Det blev istället Christian Törnros som kunde göra 2–0 för Rengsjö dryga tio minuter före pausvilan.

I den andra halvleken fortsatte Rengsjö att dominera och när Robin Modd drog till, stolpe in och gjorde 3–0 var derbyt klart. Trönö skapade ingenting framåt utan det var Rengsjö som stod för farligheterna. Magnus Olsson byttes in och när han för första gången fick bollkontakt så satte han 4–0 dryga tio minuter före slutsignalen. Christian Törnros gjorde sedan sitt tredje och Rengsjös femte mål med bara tre minuter kvar att spela.

Trönö fick ändå till slut spräcka nollan. Med minuten kvar att spela hittade Magnus Wallgren rätt och fastställa slutresultatet till 5–1 för Rengsjö.

– Det var inget snack om saken. Rengsjö var bättre. I början stod matchen och vägde men när Rengsjö gör 2–0 tar de också över matchen, sadeTrönös spelade tränare Lars Wiklund efter matchen.

– Det blev precis som vi ville. Vi hade bollen och när fick upp bolltempot så rullade vi ut Trönö. Vi gör fem mål med mersmak så jag är riktigt nöjd med vad grabbarna presterade, sade Rengsjös tränare Anders Olsson efter segern

Mer läsning

Annons