Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fartfylld offensiv när ABK tog första poängen

/

Full fart framåt – men aningen darrigt i det bakre leden.
ABK och Rotebro bjöd på en lika kul som målrik tillställning när lagen på lördagen spelade 3–3 (1–2) på Sparbanken Arena.

Annons

Inledningsvis hade ABK väldigt svårt att få grepp om Rotebros snabba omställningar och störst bekymmer hade ABK att försvara sig på vänsterkanten.

Men så började ABK att hitta rätt framåt och efter fint förarbete från Kalle Dahlberg kunde Jesper Karlsson från nära håll trycka in 1–1 i den 15:e minuten.

Elva minuter senare hann inte ABK med när Rotebro kontrade och Johan Hedman lobbade in kvitteringen.

I den 33:e minuten blev det 1–2. Niclas Larsson i ABK-målet tappade bollen och Kalle Ramsell forcerade in 1–2 som blev 1–3 i den 61:a minuten då Niklas Karlsson fick stå omarkerad och dundra in bollen.

men ABK kom tillbaka. Pelle Lööf gjorde 2–3 i den 61:a minuten och efter det att Pelle Lööf missat ett jätteläge att styra in kvitteringen och Jesper Karlsson dundrat bollen i ribbans underkant som den välförtjänta kvitteringen i den 79:e minuten när Joel Stillmark nickade in ett inlägg från Kalle Dahlberg.

– Vi började taffligt försvarsmässigt men med tanke på hur vi avslutade matchen finns det oerhört mycket positivt vi kan ta med oss från den här matchen, sa ABK-tränaren Pelle Lindberg.

Mer läsning

Annons