Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fantastisk slut av Team Hudik

/
  • Elin Lindqvist gjorde två mål när Team Hudik besegrade Matfors med 8–0 på Sparbanken Arena.

"Fantastiskt enastående tjejer". Så sammanfattade Team Hudiks tränare Mats Johansson säsongen efter seriens sista match mot Matfors. En fantastisk avslutning blev det också, Team Hudik vann enkelt söndagsmatchen med 8–0 (5–0).

Annons

Redan efter tio minuter gjorde Elin Lindqvist 1–0 och fyra minuter senare satte Maria Hagelberg 2–0. Det hann bli 5–0 innan paus och det via de två redan nämnda målgörarna och Madde Pettersson.

Team Hudik visade upp ett riktigt bra spel i första halvlek. Bäst gick det när laget spelade på fötter och ett tillslag, bottenlaget Matfors hade inte en chans.

– Spelet har kommit mer och mer för oss. Innan säsongen sa vi att målet var att själva kunna manövrera spelet och inte förlita oss på motståndarnas misstag. Jag har velat få med alla spelare som en röd tråd och jag tycker att den där tråden har blivit allt rödare för varje match. Idag var det ibland som på tv, sa en nöjd Mats Johansson, tränare i Team Hudik.

Andra halvlek blev det betydligt sämre. Tempot sjönk, spelet tappade gnistan och spelarna var lite lama. Men Team Hudik gjorde ändå tre ytterligare mål genom Malin Sjöberg och, på övertid, Maja Lambertsson. Sjöberg var planens bästa spelare.

Mer läsning

Annons