Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett trött Team Hudik förlorade mot Norrham

/

Team Hudik följde upp onsdagens förlust mot Sundsvall med att förlora även mot Norrham borta på lördags eftermiddagen.

Annons

Efter att ha förlorat med 10–0 mot Sundsvall i Svenska cupen i onsdags verkade det som att Team Hudik fortsatt var inställda på försvarsspel. Laget skapade inte speciellt mycket i första halvlek, i stället var det Norrham som tog ledningen med 1–0.

– Det var som att vi trodde att vi mötte Sundsvall igen. Vi var väldigt passiva och fick inte till mycket i första, säger tränare Per Fridh.

I andra halvlek ställde Team Hudik om och tryckte på lite mer. Laget hade några chanser att kvittera, bland annat på hörna. Dessutom fick man en straff i slutminuterna när Emilia Berg fälldes i straffområdet, men inte heller då lyckades Team Hudik få bollen i mål.

– Vi spelade mycket bättre i andra halvlek. De (Norrham) skapar inte så mycket i andra. Med lite tur hade vi fått in en kvittering, men inte den här gången, säger Per Fridh.

Det har gått lite tungt för Team Hudik den senaste tiden och slitna spelare kan vara en av orsakerna.

– Vi har väldigt mycket matcher just nu och en ganska tunn trupp. Vi spelade Svenska cupen i onsdags, nu till veckan är det U19 DM och senare även F19. Det är ungefär samma tjejer som spelar i alla lag, så det blir mycket för dem. Vi får köra lite lättare och roligare träning till veckan, så hoppas vi att vi kan samla lite ny kraft, säger Per Fridh.

Mer läsning

Annons