Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Delad pott i tät match

Ljusdal hade chansen att haka på i kampen om kvalplatsen.
Ljusne hade chansen att rycka och sätta ytterligare press på konkurrenterna.
Mötet lagen emellan blev en tät, händelsefatig och mållös historia.

Annons

Ljusdal förde det mesta av spelet när tabelltvåan Ljusne gästade Älvvallen på lördagseftermiddagen. Spelövertaget till trots lös de heta målchanserna med sin frånvaro och när domaren blåste av matchen hade inget lag förmått att spräcka sina nollor.

0–0 var inget resultat som välkomnades av Ljusdals tränare Fredrik Hammarlund.

– Vi gör en väldigt bra match, det är bara målen som saknas. De backar bara hem och gör det svårt för oss. En besvikelse eftersom vi hade riktat in oss på tre poäng och att vara med i kampen om kvalplatsen inför sista, säger han.

Ju längre matchen led, desto djupare sjönk Ljusne i sitt försvarsspel. Sista kvarten utspelade sig till största del på gästernas planhalva, men Ljusdal lyckades aldrig lirka upp det tätt samlade Ljusneförsvaret.

Närmast kom Niklas Hemström, men hans vältajmade nick räddades till hörna av en alert Big Phopruk i Ljusnes mål. Gästernas George Bcheri var, till viss del, nöjd med poängen som hans lag fick med sig hem.

– Båda ja och nej, vi ville hellre ha tre poäng. Men vi hade det tufft på slutet då vi inte riktigt orkar följa med upp med hela laget, säger han.

Mer läsning

Annons